Vi erbjuder flera säkra betalningslösningar:

Kortbetalning

När du betalar med bankkort på www.POPGOM.se anger du ditt kortnummer, giltighetsdatum och säkerhetskod som finns på baksidan av kortet. Säkerhetskoden är en unik serie på tre eller fyra siffror, tryckta på de flesta kreditkort.

Vi lagrar inte detta nummer, vi använder det inte för att identifiera ditt kort under behandlingen av din beställning.

Vi garanterar dig att överföring av information som du lämnar till oss online är helt i säkerhet.

För detta använder vi en högpresterande teknologi: en säker server (SSL) som garanterar tillförlitligheten i vår handel online. Denna mjukvara krypterar alla dina personliga uppgifter som är nödvändiga för behandlingen av din beställning (namn, adress, bankkoordinater) i det ögonblick de kommer. Under den unika överföringen via Internet, är det omöjoligt att läsa dem.

När din betalning en gång är godkänd förstörs dina bankuppgifter: Det är därför vi ber dig om ditt betalningskorts nummer vid varje ny beställning.

Följande bankkort accepteras:

Vi accepterar enbart kreditkort (Visa, Mastercard)Tack för att du inte använder ett betalningskort vars giltlighetstid inte går ut innan levarans av din beställning.

När du gör en beställning hos POPGOM.se debiteras ditt betalningskort när du godkänt din betalning. För varje återbetalning, partiell eller total av din beställning, återbetalar vi direkt till ditt kort.

^ Överst på sidan

Klarna

Klarna Account
Ibland är det bra att kunna betala i sin egen takt.
Därför kan du som väljer delbetalningsalternativet Klarna konto själv välja hur mycket du betalar varje månad.Dessutom samlas alla köp genom Klarna Konto på en faktura som betalas först i slutet av månaden.

Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt.
Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.
Med Klarna faktura har du alltid 14 dagar att betala, och du har även möjlighet att delbetala fakturan.

^ Överst på sidan

Banköverföring

För betalning via banköverföring ber våra operatörer dig att göra synlig i överföringen referensen till er transaktion som tillkännages på hemsidan. Vid mottagning av betalningen levereras däcken omedelbart.

^ Överst på sidanTRUSTLY - Direct Payment

Välj först din bank. Sedan loggar du in med dina vanliga inloggningsuppgifter, uppkopplingen till din bank är säker och krypterad. När du är inloggad kan du välja vilket av dina bankkonton som du vill betala med från en enkel meny. För större köp är det smidigt att använda ditt sparkonto och för mindre köp ditt lönekonto.

Slutligen signerar du transaktionen. Det är gratis och hur enkelt och säkert som helst!

Dessa banker kan du använda :
Swedbank, Sparbankerna, Handelsbanken, Nordea, SEB, Skandiabanken, Danske Bank, Länsförsäkringar, ICA Banken, Forex

^ Til toppen af siden