ALLMÄNNA VILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR
Dessa allmänna försäljningsvillkor gäller alla affärer mellan bolaget TYREDATING, utgivare av www.popgom.se webbsidan, och Svenska kunder. Med Svensk kund avses en kund vars hemvist och leveransadress är belägen i Sverige.
Vänligen läs dessa Allmänna Villkor och den Juridiska Notisen innan du använder denna webbsida eller gör en beställning.

1.    TILLÄMPNING OCH GILTIGHET AV DESSA ALLMÄNNA VILLKOR OCH DEN JURIDISKA NOTISEN.
1.1. Kunden bekräftar att han/hon har läst dessa Allmänna Villkor och den Juridiska Notisen nedan innan han/hon gör en beställning.
1.2. Genom att göra en beställning godkänner Kunden att dessa Allmänna Villkor och den Juridiska Notisen gäller fullt ut och utan undantag.
1.3. Köpeavtalet skall anses ingånget vid datum för accept av säljaren. Detta sker genom Order- och Leveransbekräftelsen. Observera att det automatiska utskicket som bekräftar mottagning av Kundens beställning utgör ej säljarens accept.
2.    ANSVAR
  2.1. Information och grafiken angående produkterna som återfinns på Webbsidan har ingen avtalsrättslig betydelse. Teknisk information (särskilt angående prestation) som anges i produktinformationen på Webbsidan är enbart för information och har sitt ursprung i olika källor (tillverkarens katalog, nyhetsartiklar, produktmärkning osv.), och kan därmed inte ligga till grund för jämförelse av produkter,.
2.2. Kunden åtar sig att strikt följa kraven och rekommendationer för säkerhet och användning av dessa produkter (fordon, däcktryck osv.), och även, vid leverans till Kundens leveransadress, för montering och lagring av produkter. TYREDATING bär under inga omständigheter ansvar för felaktig montering av produkter utförd av Kunden och dess användning eller lagring under onormala förhållanden eller under förhållanden som produkten inte legitimt kan förväntas användas/lagras.
2.3. I fall Kunden anger felaktig e-postadress eller kunduppgifter kan TYREDATING ej hållas ansvarig för utebliven Order-och Leveransbekräftelse eller leverans.
3.    PRODUKTER
3.1. Produkter erbjuds i mån av tillgänglighet. Lageruppgifter anges enbart för information. Om lagret är slut, förbehåller TYREDATING sig rätten att leverera liknande däck eller däck med överlägsen kvalité. Om detta ej är möjligt kommer TYREDATING att kontakta Kunden via telefon eller e-post till adressen som Kunden angett så snart som möjligt för att föreslå alternativ leverans eller för att annullera beställningen.

För produkter som beställs från tillverkaren kommer TYREDATING att informera Kunden i fall leveranstiden överstiger 5 dagar. TYREDATING förbehåller sig rätten att förlänga leveranstiden utan att vara skadeståndsskyldig till 8 dagar. Kunden kan även utöva sin rätt att häva köpet enligt artikel 10.
3.2. Det åligger Kunden att försäkra sig om att produkten han/hon väljer är kompatibel med hans/hennes fordon. TYREDATING bär inget ansvar för detta och återsändning av icke kompatibla produkter sker på Kundens bekostnad. För att underlätta återsändning, till bästa möjliga pris, kommer TYREDATING att rekommendera transportör.
4.    BESTÄLLNING
4.1. Beställning görs av Kunden på TYREDATINGS webbsida. Efter att ha fyllt i information om produkten, får Kunden en sammanställning av beställningen för att verifierar märke, modell produktens storlek, leveransadress, och tid för montering om Kunden har valt att montering av produkten ska utföras av ett auktoriserat monteringscenter, partner till TYREDATING.
4.2. TYREDATING skickar en Order-och Levaransbekräftelsen inom 24 timmar från tiden för registrering av beställningen, via e-post till adressen som Kunden angett.
4.3. I fall Kunden justerar beställningen som skall levereras eller som har levererats, kommer retur av produkterna att ske på Kundens bekostnad.
4.4. Beställningen behandlas av TYREDATING efter mottagande och inlösen av köpesumman, förutom vid betalning via faktura. Om betalning inte har mottagits av TYREDATING inom 5 dagar från den tiden Kunden fick Order-och Leveransbekräftelsen kommer beställningen automatiskt att annulleras.
4.5. För att garantera transaktioners säkerhet och motverka bedrägeri genomför vi slumpmässiga kontroll på beställningar. I fall din beställning blir föremål för en sådant kontroll, vänligen skicka in via e-post dokument såsom en kopia på (delvis dolt) framsidan av kreditkortet samt personlig identifikation. Syftet är att bekräfta din identitet.

Leveranstiden börjar löpa från datumet för sändning av produkterna, vilket inte kan ske innan dokumenten har validerats.

Vid utebliven dokumentation eller om de inskickade dokument inte kan bekräfta riktigheten av beställarens identitet, riktigheten av hemvisten, eller bekräfta betalningsförmåga, förbehåller TYREDATING sig rätten att annullera beställningen.

Av bland annat säkerhetsskäl godtar TYREDATING ej beställningar vars leveransadress är en PO Box.
4.6. TYREDATING äger rätt att annullera en beställning från en Kund om tidigare beställningar från Kunden har varit tvistiga, eller om TYREDATING rimligen kan anta att Kunden har brutit mot dessa villkor eller deltagit i bedrägeri, eller om Kunden har vägrat att förse TYREDATING med all nödvändig och relevant information för att säkra betalning och leverans av produkterna, eller för annan legitim anledning.
4.7. Som en del av sitt partnerskap med andra webbsidor, skall beställningar som görs på www.popgom.se anses vara TYREDATING beställningar, och är TYREDATINGs ansvar.
.
5.    PRIS OCH BETALNING
5.1. Priser som anges på Webbsidan anges i SEK och är inklusive moms och gäller i Sverige.

Priset som gäller för en produkt är det priset som anges vid tiden för beställning av Kunden, i mån av tillgång till produkten vid den tiden.

TYREDATING förbehåller sig rätten att ändra priserna när som helst, utan någon som helst annan åtgärd än att ändra priserna på webbsidan. Dessa prisändringar kommer inte att påverkar beställningar som TYREDATING har bekräftat före tiden för dessa ändringar, i mån av tillgång till de beställda produkterna.
5.2.  Priset omfattar:
·      priset på produkt(er) beställd(a) av Kunden
·      moms
·      avgift för emballage
Den totala köpesumman anges på beställningssammanfattningen.

5.3. Beställningen betalas, enligt Kundens val vid tiden för beställning, via faktura, via kreditkort online via en säkrad server 24 timmar om dagen, 7 dagar om veckan, eller via telefon på 0340-647843, måndag till fredag mellan 07.00 och 16.00 genom att ange bankkortsnummer.

Betalning via kreditkort sker via en säkrad server partner till TYREDATING, Klarna, som genomför trygga betalningar. Detta innebär att ingen bankinformation tillhörande Kunden överförs via www.popgom.se Webbsidan. Betalning via kreditkort är säker.

5.4. TYREDATING informerar Kunden omedelbart via den e-postadress som Kunden angett om det uppstår problem med betalning (utebliven betalning, felaktigt kortnummer osv.) och förbehåller sig rätten att häva köpet vid sådana problem.
5.5. TYREDATING påminner om att beställningen behandlas efter mottagande och inlösen av betalning, förutom vid betalning via faktura.
5.6. Betalning via banköverföring accepteras för beställningar via telefon via vår kundservice.
5.7. Specialerbjudande: TYREDATING betalar mellanskillnaden
Om du hittar samma produkt med lägre pris någon annanstans betalar TYREDATING tillbaka skillnaden mellan TYREDATINGs pris och det lägre priset under följande förutsättningar:
·     Förfrågan om betalning skall skickas via e-post till aterbetalamellanskillnaden@dack-popgom.se inom 48 timmar från tiden för din beställning på POPGOM.se
·     Konkurrentens pris skall vara försäljningspriset, utan specialerbjudande, realisation, kampanj, kampanjkod eller någon annan specialpris (rabattkod, presentkort osv.) och utan leveranskostnaden.
·     Konkurrentens pris skall erbjudas genom en webbsida som är registrerad i Sverige och som levererar i hela Sverige.
·     Produkten måste vara densamma: ny produkt, samma märke, samma storlek, index och profil. Tillverkningsår skall vara densamma eller nyare.
·     Produkten skall vara tillgänglig minst i samma antal som beställningen på POPGOM gjorts på, och leveranstiden skall inte överstiga TYREDATINGs leveranstid, som är 5 dagar.
·     Prisskillnaden måste vara minst 30 SEK per produkt, exkl. leverans.
·     Kunden skall förse TYREDATING med webbsidans adress och url till produkten.
.     Kunden skall förse TYREDATING med antigen en kopia av din Order-och Leveransbekräftelse eller ditt ordernummer
·     erbjudandet gäller max en gång per person
Undantag: Detta erbjudande gäller inte följande:
·     realiserade produkter
·     produkter sålda av privatpersoner eller näringsidkare på auktion webbsidor eller genom rubrikannons.
·     beställningar betalda på följande sätt: avbetalning.
·     webbsidor som jämför priser.
Villkor som gäller för att utnyttja " TYREDATING betalar mellanskillnaden" erbjudandet:

Om du, efter att ha gjort en beställning på www.dack-popgom.se, märker att en Svensk webbsida erbjuder samma produkt till ett lägre pris (i enlighet med ovannämnda restriktioner) kan du kräva tillbaka mellanskillnaden via e-post till: aterbetalamellanskillnaden@dack-popgom.se inom 48 timmar från den tiden du gjorde beställningen på www.dack-popgom.se.

För att kräva tillbaka mellanskillnaden skall du bifoga en kopia av din Order-och Leveransbekräftelse eller ange ditt beställningsnummer, och skicka till oss adressen på webbsidan där du hittat produkten till ett lägre pris samt url:en till sidan som visar produkten.

Efter verifikation och inom max 7 arbetsdagar kommer TYREDATING att betala mellanskillnaden. Om betalningen sker efter 7 dagar kan Kunden inte kräva skadestånd.

Detta erbjudande underkastas gällande lag, särskilt förbud mot försäljning med förlust.

Om återbetalning till Kunden sker som överföring till bankkontot kommer tiden för återbetalningen att bero på Kundens kreditkort: I fall kortet är ett betalkort med omedelbar debitering sker återbetalningen inom 3-8 dagar beroende på vilken bank det är; I fall kortet är ett betalkort, sker återbetalning vid månadens slut, och pengarna syns på debiteringskontot. Om betalningen tar längre tid bör Kunden kontakta sin bank.

6.    LEVERANS
6.1. Leveranstiden på som anges av TYREDATING på webbsidan anges enbart för information.

TYREDATING levererar produkter inom Sverige.

Förutom vid force majeure, äger Kunden rätt att häva köpet i fall försening av leverans kräver att tiden för montering på monteringscentret måste ändras. TYREDATING står för kostnaden för att skicka tillbaka produkten.
6.2. Leverans och återlämning av produkterna hanteras av transportbolag utsedd av TYREDATING eller dess leverantörer. Vi levererar till adresser i hela Sverige och direkt till däckverkstäder för 49 SEK/Däck.
 Leverans till hemmet sker med Posten/DPD företagspaket.
        Den dagen försändelsen är beräknad att köras ut till mottagaradressen kontaktas du via telefon för att organisera leveransen.
        Om vårt ombud inte kan nå dig läggs försändelsen på närmaste serviceställe och det skickas ut en avi till dig.
        Du har då 14 dagar på dig att hämta ut denna, annars kommer den att skickas tillbaka till avsändaren.

Enligt Kundens val är produkterna levererade till Kundens leveransadress eller monteringscentret, som är partner till TYREDATING, och som väljs av Kunden på webbsidan.

Kunden måste därefter kontakta transportören utan dröjsmål för arrangera leverans av produkten. Om Kunden har problem med transportören, eller inte kan nå transportören, skall Kunden kontakta TYREDATNG via telefon eller e-post. Om produkterna inte kan levereras inom 10 dagar från tiden för avsändning kommer produkterna automatiskt att återlämnas till TYREDATING på Kundens bekostnad. Kostnaden för återlämning per produkt (195 SEK/däck) kommer att dras av återbetalningen av beställningen, och en ny tid för leverans kommer att beslutas med Kunden.

Av bland annat säkerhetsskäl godtar TYREDATING ej beställningar vars leveransadress är en PO Box.

Om Kunden har valt leverans till monteringscentret kommer TYREDATING att informera monteringscentret om datum och tid valda av Kunden. I fall monteringscentret inte kan ta emot Kunden vid den valda tiden kommer TYREDATING att informera Kunden och göra sitt bästa för att erbjuda Kunden andra datum och tider för montering av produkterna i monteringscentret valt av Kunden eller närliggande center. Om det inte är möjligt att erbjuda en tid som passar Kunden äger Kunden rätt att häva köpet och TYREDATING står för kostnaden för att återlämna produkten.

6.3. Kunden måste informera TYREDATING via brev, telefon eller e-post om en produkt saknas inom rimlig tid efter tiden för leverans.


Beroende på antalet däck som beställs och dess storlek kan leverans ske med en eller flera paket. Det åligger kunden att kontrollera att leveransen motsvarar hela beställningen.

Vid en leverans av flera paket är det möjligt att alla paket inte levereras samtidigt, utan vid olika tidpunkter inom en tidsperiod på 24 timmar. I sådant fall bör Kunden anteckna på följesedeln med första paketet "ett paket mottaget utav sammanlagt x".

Om paketet inte stämmer överens med beställningen (produkter saknas, skadad, felaktig referens) bör Kunden inte ta emot leveransen från transportören. Om Kunden däremot tar emot paketet bör Kunden anteckna anmärkningarna på leveranssedeln. Kunden bör även inom rimlig tid informera Kundtjänsten om anmärkningarna på www.dack-popgom.se .

Om Kunden inte är vid leveransadressen för att ta emot leveransen kommer transportören att lämna ett visitkort i brevlådan. Informationen på detta visitkort kommer att instruera Kunden om hur en ny tid för leverans ska bokas.
6.4. Oavsett om produkterna levereras till Kundens leveransadress eller till ett monteringscenter åligger det Kunden att kontrollera produkternas fulla överensstämmelse med beställningen före montering.

I fall produkten inte överensstämmer med beställningen eller är skadad åtar TYREDATING sig att agera därefter, på egen bekostnad, utan dröjsmål. Det meddelas härmed att, efter produkter monteras av Kunden, och som därmed är i väsentligt sämre skick, eller monteras av monteringscentret, kommer de inte att kunna skickas tillbaka till eller återbetalas av TYREDATING.
6.5.  I fall leveransen är till Kundens leveransadress men sker inte inom 5 arbetsdagar från tiden Order-och Leveransbekräftelsen mottagits, förutom försenad leverans enligt artikel 6.1, skall Kunden meddela TYREDATING omedelbart via telefon eller e-post. TYREDATING kontrollerar därefter situationen med transportören. Kontrollen kan ta upp till 5 arbetsdagar. Om produkten spåras under denna period kommer den omedelbart att skickas till Kundens leveransadress.

Om Produkten inte kan spåras efter 5 arbetsdagar kommer TYREDATING att på egen bekostnad sända en ny leverans av Produkter i enlighet med Kundens ursprungliga beställning.

7.    FORCE MAJEURE
Kunden äger ej rätt att häva del av eller hela köpet på grund av en försening av leverans av Produkter som beror på Force Majeure (Bl.a. brand, naturkatastrofer, strejk, begränsad eller total arbetsstopp, problem med underleverantörer, olyckor).

Därutöver bär TYREDATING inget som helst ansvar för försening orsakat av Force Majeure, och sådan försening kan inte föranleda betalning av skadestånd eller annan avgift av TYREDATING. Leveranstider förlängs enligt behov. TYREDATING informerar Kunden i fall försening på grund av Force Majeure inträffar.

8.    MONTERING PÅ MONTERINGSCENTER   
TYREDATING gör sitt bästa för att erbjuda Kunden en tid på ett monteringscenter inom 5 dagar från datum för beställning.

9.    RISKEN
 Kunden tar över risken (inklusive förlust, stöld eller skada) för Produkterna vid tiden för mottagande, på leveransadressen eller på monteringscentret.

10. HÄVNING
10.1.           Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen 2 kap 9 § har en kund som handlar i egenskap av privatperson (konsument, såsom definieras i Distans- och Hemförsäljningslagen 1 kap 2 §) rätt att ångra köpet inom 14 dagar från tiden för leverans till leveransadressen. Leveranssedeln daterad av Kunden fastställer starttiden för ångerfristen.
           
           I fall kunden har även beställt montering vid monteringscenter börjar den 14 dagars ångerfristen att löpa vid tiden för mottagning av Order-och Leveransbekräftelsen. Ångerfristen avbryts när tjänsten (montering av däck) påbörjas med kundens samtycke.

            Ångerrätten skall utövas via brev, telefon (0200 43 89 43) eller e-post (info@dack-popgom.se), och produkten ska skickas tillbaka i väsentligt oförändrad förpackning och icke försämrat skick , med leveranssedeln och fakturan, till adressen som anges på retursedeln som Kunden tillhandahålls.

För att underlätta återsändning, till bästa möjliga pris, kommer TYREDATING att rekommendera transportör. Kostnaden för att skicka tillbaka Produkten bärs av Kunden. TYREDATING tar inte emot paket med porto ej betalt. Efter mottagande och verifikation av produkterna återbetalar TYREDATING köpesumman till Kunden inom 30 dagar från tiden Kunden utövade sin ångerrätt. Kostnaden för retur transport återbetalas ej.
10.2.             Det meddelas härmed att Kunden står för kostnaden för att skicka tillbaka produkter, förutom när återsändning av produkten sker med anledning av icke överensstämmande eller fel, såsom bekräftats av TYREDATING. I detta fall kommer TYREDATING att ersätta eller återbetala den felaktiga produkten.
10.3.               Det meddelas härmed att ångerrätten upphör att gälla om produkten har monterats, och därmed inte längre är i väsentligt oförändrat skick.
11. GARANTI
11.1.           Produkterna marknadsförda av TYREDATING på webbsidan är försedda med en garanti av tillverkaren.
11.2.           Kunden skall utan dröjsmål informera TYREDATING om fel i Produkten via e-post eller brev.

TYREDATING åtar sig att vidarebefordra reklamationen till tillverkaren.

Vid fel i varan bär TYREDATING kostnaden för transport och retur av Produkten.
11.3 Information tillhandahållen av TYREDATING på begäran av Kunden är enbart rekommendationer. Kunden förblir ensamt ansvarig för att avgöra om produkten är kompatibel eller lämplig vid köp på POPGOM webbsidan.
12. GARANTI - UNDANTAG
12.1.           Garantin täcker inte fel som uppkommer till följd av användning eller montering av produkterna som ej följer TYREDATINGs eller tillverkarens instruktioner.
12.2.           Garantin gäller inte på reparationer eller ersättningar på grund av normalt slitage, fel eller skada till följd av vårdslöshet, utebliven underhåll och kontroll, felaktig lagring, felaktig montering, underlåtenhet att följa skötselråd.
12.3.           Garantin täcker inte punkteringar.
13. MEDDELANDEN
Alla meddelanden skall skickas av Kunden till TYREDATING antingen via rekommenderat brev med mottagningsbevis till följande adress:
POPGOM TYREDATING
Box 27104
102 52 Stockholm
eller via e-post till följande e-post adress: info@dack-popgom.se
14. TILLÄMPNING AV ALLMÄNNA VILLKOR
De uppdaterade Allmänna Villkoren är alltid tillgängliga för Kunden på webbsidan. Klicka på länken "Allmänna Försäljningsvillkor". Kunden kan även erhålla en tryckt kopia av de Allmänna Försäljningsvillkor genom att skriva till POPGOM TYREDATING Box 27104 102 52 Stockholm

TYREDATING FÖRBEHÅLLER SIG RÄTTEN ATT NÄR SOM HELST OCH UTAN FÖREGÅENDE MEDDELANDE MODIFIERA DESSA ALLMÄNNA VILLKOR. DE MODIFIERADE ALLMÄNNA VILLKOREN BÖRJAR GÄLLA FRÅN DEN TIDEN DE FÖRST GÖRS TILLGÄNGLIGA FÖR KUNDER, OAVSETT KOMMUNIKATIONSSUPPORTEN. KUNDEN GODKÄNNER, VID BESTÄLLNING, GÄLLANDE ALLMÄNNA VILLKOR.

16. TILLÄMPLIG LAG OCH JURISDIKTION
16.1.           Försäljning av TYREDATING produkter underkastas Svensk lag.
16.2.           Stockholm Tingsrätt har exklusiv jurisdiktion över alla tvister som kan uppkomma till följd av försäljning av TYREDATING produkter.

Dessa Allmänna Villkor börjar gälla den 2012-06-30 under året 2012 eller tillsvidare, och alla ändringar i de Allmänna Villkoren publiceras på denna webbsida och börjar gälla vid tiden för publikation.

JURIDISK NOTIS

Vänligen läs noggrant följande instruktioner innan du använder webbsidan och gör en beställning.

Denna webbsida utges av följande bolag:

TYREDATING
Aktiebolag med kapital på 8,100,000 Euro
Huvudkontoret ligger i Lyon (69.004) - 31 Rue de Cuire
Reg. hos Franskt Bolagsverk med nr 503 812 208 RCS Lyon
Kundservice
För information eller råd:
0200 43 89 43
E-post: info@dack-popgom.se

1.    SYFTE

Denna manual har till syfte att definiera hur TYREDATING gör sin webbsida www.popgom.se tillgänglig för Kunder och definiera de villkoren som gäller när en Kund använder denna webbsida.

All koppling till webbsidan www.dack-popgom.se underkastas denna juridisk notis som TYREDATING förbehåller sig rätten att när som helst uppdatera eller modifiera.

Tillgång till och användning av webbsidan www.dack-popgom.se innebär efterlevnad av denna Juridisk Notis av besökare. Om du inte efterfölja artiklarna nedan, rekommenderas det att du inte använder denna webbsida.

2.    TILLGÅNG TILL WEBBSIDAN
TYREDATING gör sitt bästa för att hålla webbsidan tillgänglig, utan att vara på något sätt skyldig att med framgång göra det. Det meddelas härmed att för underhåll, uppdatering eller annan anledning, särskilt teknisk, kan tillgång till webbsidan avbrytas. TYREDATING bär inget ansvar för dessa uppehåll eller konsekvenserna för besökaren därav.

3.    SKYDD AV PERSONUPPGIFTER
Du kan besöka webbsidan utan att ange din identitet eller annan personuppgift. Den personliga information angående identitet som du kan komma att kommunicera till oss, har du rätt att få kännedom om och korrigera i enlighet med Personuppgiftslagen. Behandling av dessa uppgifter är nödvändig för att svara din förfrågan, bestämma tider och skicka, om nödvändigt, ett elektroniskt nyhetsbrev.

Vänligen notera att i syfte att erbjuda produkter och tjänster som ständigt anpassas för att möta dina behov, kommer viss icke-personlig information angående din användning av webbsidan att samlas in genom cookies. Cookies är små filer som kan lagra din användarprofil och därmed identifiera dig varje gång du kopplar upp dig. Vi rekommenderar att du accepterar dessa cookies för bästa möjliga navigering och access till vissa funktioner på denna webbsida. Om du accepterar dessa cookies, godkänner du installation och användning av cookies i din dator. Vi härmed meddelar om att du kan motsätta dig registrering av cookies genom att konfigurera din webbläsare.

Denna information är avsedd för TYREDATING, och kan även användas för kommersiella eller marknadsförings ändamål, eller kan komma att användas i studier eller analyser.

Alla besökare till webbsidan kan begära utdrag angående deras personuppgifter och begära att de rättas eller raderas. Alla besökare kan kostnadsfritt motsätta sig att deras personuppgifter samlas in och behandlas av TYREDATING. För att utöva denna rättighet skall besökaren skriva till TYREDATING på följande adress:
POPGOM TYREDATING
Box 27104
102 52 Stockholm
4.    HANTERING AV LÖSENORD
TYREDATING erbjuder särskilda sidor som tillhandahåller privilegierade tjänster. För att få tillgång till dessa sidor och tjänster måste du ange ett lösenord.

Detta lösenord är personligt och skall behandlas konfidentiellt.

Därmed är du ansvarig för all användning av det lösenordet och TYREDATING kan inte hållas ansvarig för skada eller förlust som uppkommer till följd av användning av dessa sidor eller av lösenordet.

Du bör meddela TYREDATING vid icke auktoriserad användning av ditt lösenord och logga ut efter varje besök.
5.    IMMATERIELLA RÄTTIGHETER
Innehållet av webbsidan www.dack-popgom.se (särskilt data, information, illustrationer, logotyper, varumärken osv. ) är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter och tillhör uteslutande respektive utgivare.

All kopiering, reproduktion, presentation, användning, anpassning, justering, modifiering, översättning, eller spridning av innehållet av TYREDATINGs webbsida, är förbjudet.

6.    ANVÄNDNING AV DOKUMENT
Inget material på www.popgom.se får kopieras, reproduceras, publiceras, laddas upp, överföras eller distribueras på något sätt, förutom enkla kopior för eget personligt och icke kommersiellt bruk. I sådant fall måste alla konfidentiella meddelanden respekteras.

Justering och modifiering av dessa dokument eller användning för annat syfte utgör intrång i de immateriella rättigheterna av TYREDATING eller tredje man.
7.    E-POST
För att kommunicera med TYREDATING via e-post skall besökare fylla i den elektroniska bankett som finns på webbsidan www.dack-popgom.se.

8.    ANSVARSBEGRÄNSNING
Dokument och information på www.popgom.se tillhandahålls i befintligt skick utan någon som helst uttrycklig eller underförstådd garanti. TYREDATING förbehåller sig rätten att modifiera eller korrigera webbsidans innehåll när som helst och utan föregående meddelande. Denna information gäller även under hela beställningsprocessen.

TYREDATING kan inte hållas ansvarig för eventuell smitta i din datautrustning som beror på spridning av virus eller andra datorinfektioner. Det åligger dig att vidta alla lämpliga åtgärder för att skydda din datautrustning.

Inte i något fall kan TYREDATING, dess anställda eller partner som nämns på webbplatsen hållas ansvariga, genom avtalsrättsligt skadeståndsanspråk, straffrättsligt ansvar eller någon annan åtgärd, för direkt eller indirekt skada, eller någon form av olägenhet särskilt av finansiell eller kommersiell art, som beror på användningen av webbplatsen eller information som erhållits från webbplatsen.

Webbsidan www.popgom.se kan innehålla enkla länkar eller djuplänkar till TYREDATING eller tredje part partners webbplatser. TYREDATING utövar ingen kontroll över dessa webbplatser och har därför heller inget ansvar för deras tillgänglighet, innehåll, reklam, material, produkter och/eller tjänster på eller med utgångspunkt från dessa webbplatser. TYREDATING kan därför inte på något sätt hållas ansvarig för direkta eller indirekta skador som kan uppkomma i samband med ditt tillträde till eller användning av partnerwebbplatser eller på grund av att webbplatsen inte följer samtliga regler. TYREDATING avsäger sig allt ansvar för information, material, och mjukvara som länkas till från webbsidan www.dack-popgom.se.