Med POPGOM, köp dina däck och leverera dem hem på mindre än 5 dagar! Upptäck nedan alla etapper i din beställning:

Val av produkt

Efter att du angett de önskade dimensionerna på däcken föreslår POPGOM däck som är anpassade till din bil bland ett urval av mer än 500 000 däck som passar till personbilar, 4x4/SUV, vans och kampingbilar. Med POPGOM följs ditt köp online av upplysningar för att guida dig i din eftersökning och noteringar om specifika kriterier.

Val av leveransadress

Med POPGOM kan du få leverans av däcken hem, till din arbetsplats eller till en annan adress efter ditt eget val. Därför kan du efter att du skapat ditt konto välja leveransadress efter ditt eget val.

Den säkra betalningen av din beställning

För att godkänna din beställning betalar du på hemsidan eller per telefon (betalning med kort, banköverföring) på ett helt säkert sätt tack vare ett system med krypterad överföring.

Mottagande av dina däck.

Dina däck levereras inom 3 till 5 arbetsdagar. Så snart är dina däck är skickade får du ett mail där du kan följa hur leveransen av dina däck framskrider. Däcken levereras till den adress du lämnat i ditt kundkonto. Du behöver bara montera däcken på din bil. För göra däckköpet föreslår POPGOM att du låter leverera däcken direkt till en av våra partners däckverkstäder som tar emot och monterar däcken på din bil. Upptäck hur det går till genom att klicka här.