Med POPGOM köper du däck och bokar ditt möte 100% online på en däckverkstad nära dig! Upptäck nedan alla etapperna i din beställning.

Produktval

Efter att du angett de önskade dimensionerna på däcken föreslår POPGOM däck som är anpassade till din bil bland ett urval av mer än 500 000 däck som passar till personbilar, 4x4/SUV, vans och kampingbilar. Med POPGOM följs ditt köp online av upplysningar för att guida dig i din eftersökning och noteringar om specifika kriterier.

Val av däckverkstad

Förutom att sälja däck till din bil, föreslår POPGOM en "paketlösning" som även innehåller montering. POPGOM föreslår en lista med 100+ verkstäder som valts för kvalitén på sin service och yrkesskicklighet. Du behöver bara välja efter ditt postnummer eller adress. POPGOM har alltid en däckverkstad nära dig.

Val av ditt möte för montering

När du valt däckverkstad, bestämmer du online dag och tid för ditt möte. Du kan välja möte när det passar mellan idag + 30 dagar framåt. Datum för möte föreslås med hänsyn till vissa fördröjningar i leveransen. Vissa däckverkstäder har öppet lördagar. Nyttja det!

Betalning. "Allt ingår" i din beställning

För att godkänna beställningen betalar du på hemsidan eller per telefon på helt säkert sätt tack vare ett krypterat transaktionssystem. I en enda betalning, betalar du däcken och monteringen om du har valt leverans till en däckverkstad. Inget att betala när du presenterar dig hos någon av våra däckverkstäder.

Montering av däcken

Dagen innan mötet bekräftas detta via SMS. När du kommer till däckverkstaden är dina däck redan där och du är väntad. Du behöver bara lämna bilnycklarna. Monteringen av däcken utförs på mindre än en timme. Du kan lämna däckverkstaden utan att betala igen.