Presentation av POPGOM

POPGOM är företaget TYREDATING:s webbsida, ett företag på 9000000 €, grundat 2008. Företaget har sitt europeiska huvudkontor i Lyon i Frankrike. Företaget TyreDating har verksamhet i Frankrike, Spanien, Tyskland, Schweiz, Österrike, Ungern, Slovakien, Tjeckien, Nederländerna, Belgien, Danmark, Sverige och Slovenien.

POPGOM och köp av däck på internet i all enkelhet

POPGOM:s uppgift på webbsidan är att låta varje bilist kunna göra däckköp och montering bland ett stort urval av märken och modeller till förmånlliga priser med distribution på internet.

POPGOM har som mål att föreslå bilisterna med internetanslutning ett däckköp som är enkelt, informativt, komplett och resultatinriktat.

  • Informerat därför att POPGOM sätter en ära i att ge informationer som är nyttiga för att jämföra mäårken och däck: utvärdera prestanda, kommentarer, produktbeskrivningar och pris. Ditt köp av däck på internet
  • Komplett med möjlighet att inte bara köpa däck till bilen men också montering och att välja dag och tid för möte på det monteringscenter som passar! När köpet av däck hos POPGOM har genomförts är det bara att bege sig till centret den dagens som bestämts utan att behöva betala något mer.
  • Resultatinriktat därför att vare sig det gäller köp av däck, leverans eller montering av däck sätter vi alltid kvalité främst. Hos POPGOM är de föreslagna däcken framför allt märkesdäck och du hittar hela sortimentet av priser som motsvarar behovet och resurserna hos var och en. 

För montering av dina däck har POPGOM knutit sig till partners med däckverkstäder som finns överallt i Frankrike, och vi har varit noga med att välja partners som är kända för kvalitén på sina tjänster och sin yrkesmässighet.

 

POPGOM levererar däck som beställts i däckverkstäderna på en tid som vanligen är mindre än 5 dagar (se allmänna villkor för köp).