Följande fält är inkorrekta: 

 

(?)
(?)
  Sök däck

POPGOM betalar mellanskillnaden om det är billigare någon annanstans

Vårt åtagande:

För att garantera de bästa priserna på dina däck betalar vi mellanskillnaden om du hittar ett lägre pris hos en av våra konkurrenter.

Hur fungerar det?

Villkor för erbjudandet "Popgom betalar mellanskillnaden":

Om du efter att du genomfört ett köp på www.dack-popgom.se hittar en svensk webbsida som erbjuder samma produkt billigare (under förutsättning att alla villkor nedan uppfylls), kan du be att få tillbaka mellanskillnaden på aterbetalamellanskillnaden@dack-popgom.se inom 48 timmar efter ditt köp på popgom.se.

Du behöver bara maila oss:

  • antingen en kopia av din beställningsbekräftelse eller ditt ordernummer,
  • adressen till webbsidan et l’URL och URL sidan där den billigare produkten finns.

Efter att ditt mail verifierats och inom max 7 dagar kommer Popgom att betala tillbaka mellanskillnaden. Om denna period överskrids av skäl som ligger utanför Popgoms kontroll, kan Popgom inte prövas rättsligt av kunden. Detta erbjudande är underställt lagstiftningen, särskilt den om förbud mot att sälja till underpris.

Hur snabbt bankkontot kommer krediteras, om kunden ersätts med kreditåterbetalning via bank, beror på vilket bankkort kunden har. Om det gäller ett bankkort krediteras kontot inom 3 till 8 dagar beroende på banken. Med ett betalkort görs återbetalningen i slutet av månaden till kreditkortskontot och inte i den löpande krediten. Om återbetalningen tar längre tid måste kunden själv ta kontakt med sin bank.

Vad krävs för att kunna be om återbetalning?

Begäran måste skickas till adressen aterbetalamellanskillnaden@dack-popgom.se nom 48 timmar efter ditt köp på popgom.se.

Priset på däcket avser konsumentpriset inklusive moms som angetts utan specialerbjudande. Priset gäller ej för någon särskild typ av marknadsföringsgåva, rabattkod eller annan PR som lagertömning (rabattkod, voucher eller annan) och utesluter leveranskostnader
Det konkurrerande erbjudandet måste föreslås av en webbplats som är registrerad i Sverige och som levererar inom hela Sverige. Den konkurrerande produkten måste vara identisk: en ny produkt av samma märke, samma storlek, index och profil. Tillverkningsåret måste vara det samma eller senare

Produkten måste finnas i lager och leveranstiden får inte överstiga Popgom:s leveranstid max 5 dagar. Prisskillnaden måste vara större än eller lika med 30 SEK per produkt, exkl. frakt. Kunden måste ge Popgom webbsidans adress och webbadressen till produkten.

Detta erbjudande är begränsat till en beställning per person.


Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.