Följande fält är inkorrekta: 

 

(?)
(?)
  Sök däck

Pressmeddelande


Popgom pressmeddelande

2014/06/09 pressmeddelande
Läs mer

POPGOM: Godkänd av Michelin nio gånger!

 

År 2014 blev TYREDATING det första företaget att få märkningen ”MICHELIN Approved Website” på europeisk nivå, för sin webbplats POPGOM. Den franska och den tyska webbplatsen belönades redan 2013 och har fått dela prispallen med sju andra POPGOM-webbplatser (Sverige, Österrike, Nederländerna, Belgien, Schweiz, Spanien, och Danmark).

 

Alla POPGOM:s arbetsgrupper kan glädjas åt de här nyheterna eftersom märkningen bygger på noggranna kvalitetsnormer satta av Michelin och granskas av den oberoende granskningsorganisationen TÜV Rheinland.

 

Christophe TESSERAUD, vd för TYREDATING och utgivare av POPGOM:s webbplats, säger: ”Med den här märkningen erkänner Michelin POPGOM som ett riktmärke både för dess erbjudande (märkesdäck till internetpris) och kvaliteten på de tjänster som de erbjuder sina kunder (tidsbokningar online och nätverk av däckexperter). Det här är belöningen efter fem års hårt arbete och vi är väldigt stolta”.

 

Om POPGOM:

 

POPGOM är en webbplats för e-handel som specialiserar sig på försäljning av märkesdäck till internetpris. Användarna kan välja mellan en mängd olika märken och välja ett monteringsställe nära dem. POPGOM erbjuder alla bilförare i Europa såväl att köpa däck och montering från ett stort urval av märken och däcktyper som att dra fördel av internethandelns attraktiva priser.

 

Kontakt: • TYREDATING • 31 rue de Cuire • LYON (69004) - FRANKRIG • Website: www.dack-popgom.se

 


Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.