Följande fält är inkorrekta: 

 

(?)
(?)
  Sök däckVi erbjuder flera säkra betalningslösningar:

Kortbetalning


När du betalar med bankkort på http://shop.michelin.se anger du ditt kortnummer, giltighetsdatum och säkerhetskod som finns på baksidan av kortet. Säkerhetskoden är en unik serie på tre eller fyra siffror, tryckta på de flesta kreditkort.

Vi lagrar inte detta nummer, vi använder det inte för att identifiera ditt kort under behandlingen av din beställning.

Vi garanterar dig att överföring av information som du lämnar till oss online är helt säker.

För detta använder vi en säker server (SSL) som garanterar tillförlitligheten i vår handel online. Denna mjukvara krypterar alla dina personliga uppgifter som är nödvändiga för behandlingen av din beställning (namn, adress, bankuppgifter) i det ögonblick de kommer. Under den unika överföringen via Internet, är det omöjligt att läsa dem.

När din betalning är godkänd förstörs dina bankuppgifter: Det är därför vi ber dig om ditt betalningskorts nummer vid varje ny beställning.

Vi accepterar följande bankkort:

Vi accepterar enbart kreditkort (Visa, Mastercard)

När du gör en beställning hos http://shop.michelin.se debiteras ditt betalningskort när du godkänt din betalning. Varje återbetalning, partiell eller total av din beställning, återbetalar vi direkt till ditt kort.

^ Överst på sidan

Klarna Faktura

KlarnaNär du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Med Klarna faktura har du alltid 14 dagar på dig att betala.

^ Överst på sidan


Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.