Bridgestone
Däck Bridgestone Alenza 001

BRIDGESTONE Alenza 001

Säsong: sommardäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär


Ägare av kraftfulla SUV kommer med denna modell att hitta en säker allierad för sommaren. Bridgestone Alenza 001 har uteslutande utvecklats för lyxbilar, för användning på både torra och våta vägbanor.


Däckets slitstyrka är perfekt anpassad för en dynamisk körstil och slitbanans utformning hat optimerats för att maximera vägkontaktområdet och ger utmärkt svar vid hårda inbromsningar eller vid svängar.


Tack vare M-formade lameller och användandet av innovativa föreningar har däcket en längre livslängd (11 % mer än föregångaren, Dueler H / P Sport-modellen) och skyddad mot all risk för oregelbundet slitage.


Användningen av Bridgestones patenterade NanoPro-Tech-teknik minskar värmegenereringen på däckens sidoväggar avsevärt, vilket förbättrar bränsleeffektiviteten.

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck
 
Bridgestone
275/35 R21 103Y
Produkt information
Bildäck Sommar
Egenskaper : 
Expert råd:  N/A
3 113 Kr
 i lager
leverans inom 1 vecka

Upptäck också däck Bridgestone

 B250: B250 är B330 EVO:s efterträdare. Fördelar: Ljudnivåminskning tack vare de allra modernaste tekniker...  B250 Ecopia: B250 är B330 EVO:s efterträdare. Det har utformats för småbilar. Det här däcket är den perfekta kom...  B280: Sommardäck som är idealiskt för långa körsträckor. Komforten ger dig minskat däckljud och gör dig m...  Blizzak DM-V1: Fördelar: Förbättrad framdrivning på grund av den nya Multicell Z-blandningen – en lösning som ersä...  Blizzak DM-V2: Bridgestones däck Blizzak DM-V2 har mycket gott grepp och bromsförmåga på snö och is, samt perfekt ...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.

Prisgaranti