Alla märken > Bridgestone > Blizzak DM-V1
Bridgestone
Däck Bridgestone Blizzak DM-V1

BRIDGESTONE Blizzak DM-V1

Säsong: Nordic
Säkerhet Test NC
Komfort
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Fördelar:


Förbättrad framdrivning på grund av den nya Multicell Z-blandningen – en lösning som ersätter dubbar. Den höga porositeten i Multicell-blandningen gör det möjligt att absorbera vatten och förstärka kantgreppeffekten och garantera ett perfekt väggrepp även på is.
Bättra prestanda på vått underlag tack vare en ny polymer som sprider ut kiseldioxiden bättre, och med fyra spår som förbättrar vattendräneringen.
Optimal kantgreppjämvikt för väggrepp på snö och is utan att kompromissa plattornas styvhet som garanterar en jämn kontakt med underlaget för att garantera en jämn förslitning och som förbättrar väghållningsegenskaperna.

Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Bridgestone

 Blizzak DM-V2: Bridgestones däck Blizzak DM-V2 har mycket gott grepp och bromsförmåga på snö och is, samt perfekt ...  Blizzak LM-32: Fördelar: Väggrepp på snöig väg uppnås med hjälp av en enkelriktad profil och av de långa tvärgåend...  Blizzak LM-32C: Robust vinterdäck som är speciellt konstruerat för skåpbilar och anpassat för tyngre laster och fre...  Blizzak LM-80 EVO: Vinterdäck/året runt-däck för 4x4-bilar som skapats för att ge dig maximal komfort (särskild minskn...  Blizzak LM001: Fördelar: Den effektiva vattenavledningen ger en säkrare körning i regn och de tvärgående avrinning...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.

Prisgaranti