Alla märken > Bridgestone > Blizzak LM35
Bridgestone
Däck Bridgestone Blizzak LM35

BRIDGESTONE Blizzak LM35

Säsong: vinterdäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Fördelar:


Ökade väghållningsegenskaper på vått underlag garanteras av de 4 breda spåren, som underlättar vattendräneringen, och av de 3D-formade plattorna.
Stabilitet i kurvor tack vare det längsgående spåret.
Ökat väggrepp på våta och snöiga vägar tack vare den asymmetriska profilen, med teknologi med många plattlameller som ger större underlagskontakt och den nya polymeren som förbättrar kiseldioxidspridningen.
Respekt för miljön och ekonomi garanteras av 14 % minskning av rullmotståndet och 2,5 % bränsleförbrukning i jämförelse med Blizzak LM 25.

Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Bridgestone

 Blizzak LM500: Fördelar: Detta däck skapades i samarbete med BMW för att ge elbilar bästa möjliga prestanda vinter...  Blizzak LM80: Fördelar: Dragning på kompakt eller blöt snö förbättras av den ensriktade profilen med en betydande...  Blizzak W800: Fördelar: Anmärkningsvärt väggrepp i snö med sina lamellformade slitbanor som genererar mycket "kan...  Blizzak W810: Fördelar: - Stabil väghållning tack vare 3D-lameller vid axeln för att förbättra blockets styvhet. ...  Blizzak W965 Multicell: Fördelar: Väggrepp på is garanteras av gummiblandningen Multicell® som innehåller tusentals mikrosk...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.