Alla märken > Bridgestone > Blizzak LM500
Bridgestone
Däck Bridgestone Blizzak LM500

BRIDGESTONE Blizzak LM500

Säsong: vinterdäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär

Fördelar:

Detta däck skapades i samarbete med BMW för att ge elbilar bästa möjliga prestanda vintertid.

Blizzak LM-500 har klassats som miljövänligt och förbättrar bilens köregenskaper bland annat tack vare sitt låga rullmotstånd.

Den breda diametern i kombination med den smala slitbanan ger däcket ett sportigt utseende, men framför allt minskar det luftmotståndet utan att försämra däckets grepp.

Den tydliga slitbanan, de runda skuldrorna och djupa lamellerna gör Bridgestones Blizzak LM-500 till ett snöanpassat däck som håller sig på vägen även vintertid.

Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Bridgestone

 Blizzak LM80: Fördelar: Dragning på kompakt eller blöt snö förbättras av den ensriktade profilen med en betydande...  Blizzak W800: Fördelar: Anmärkningsvärt väggrepp i snö med sina lamellformade slitbanor som genererar mycket "kan...  Blizzak W810: Fördelar: - Stabil väghållning tack vare 3D-lameller vid axeln för att förbättra blockets styvhet. ...  Blizzak WS70: Fördelar: Prestanda på snö och is förbättras av föreningen NanoPro-Tech och av de nya 3D-lamellerna...  Blizzak WS80: Den här modellen av vinterdäck är skapad för dig som har en stads- eller familjebil. Däcken är utfo...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.

Prisgaranti