Bridgestone
Däck Bridgestone DriveGuard

BRIDGESTONE DriveGuard

Säsong: sommardäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär

Bridgestone har utvecklat en lösning för punkteringsproblem och de här däcken finns för alla bilar med tryckmätningssystem (TPMS). För att göra detta möjligt har däcket förstärkta sidor samt ett kylsystem för sidorna. Med DriveGuard kan du köra 80 kilometer i 80 km/h i all säkerhet och nå närmaste garage för reparation.

Det här däcket har även ett bra väggrepp på vått underlag, tack vare kopplingen mellan däckskuldrans gummiklackar. Utöver det förhindrar den omfattande sajpningen risken för vattenplaning.

Märket har lagt ner mycket jobb på att bibehålla en komfortnivå jämförbar med ett standarddäck.

 

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Bridgestone

 Dueler A/T 693: Sommardäck för 4x4-bilar som skapats för att ge dig maximal komfort (särskild minskning av buller o...  Dueler A/T 693 II: Året runt-däck för 4x4-bilar som skapats för att ge dig maximal komfort (särskild minskning av bull...  Dueler A/T 694: Fördelar: Förbättrad livslängd. Säkerhet på vått underlag. Styrprecision och väghållningsegenskaper...  Dueler DM Z3: Dina däck har väggrepp även under det bistraste vinterväder. Fördelar: väggrepp på is tack vare den...  Dueler H/L 400: Starka sidor: Åkkomfort genom utformning av slitbanan. Reducerat buller. Körprecision. Ökad livslän...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.