Alla märken > Continental > ContiForceContact
Continental
Däck Continental ContiForceContact

CONTINENTAL ContiForceContact

Säsong: sommardäck
Säkerhet
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär

Fördelar:

  • Extrem stabilitet och förbättrad väghållning på fuktig mark tack vare designen på de godkända makro-blocken som har tagits fram för ContiSportContact 5P som dessutom har spår för evakuering av vatten åt två håll på den inre delen av mönstret.
  • Utmärkt vidhäftning och optimerad styrprecision tack vare att mönstret med makro-block har kompletterats med kraftiga axelplattor i sidled samt tvärgående spår.
  • Förbättrad vidhäftighet på torr mark med hjälp av den patenterade blandningen "Black Chili" med plast med hög vidhäftighet för en maximal kontakt mellan däck och vägbana.
Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Continental

 ContiProContact: Fördelar: - Förbättrad väghållning alla säsonger tack vare ett stort antal lameller med skarpa grip...  ContiSportContact: Sommardäck som är idealiskt för körning med sportbil, liten stadsbil eller sedan med hög prestanda....  ContiSportContact 2: Fördelar: Utmärkt broms- och styrprecisionsprestanda Speciellt profilkoncept som gör det möjligt me...  ContiSportContact 3: En hög styrprecision garanterar fordonets väggrepp när den accelererar eller när sidokrafterna ökar...  ContiSportContact 5: Fördelar: 10 % mindre rullmotstånd jämfört med ContiSportContact3. 9 % kortare bromssträckor på våt...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.