Alla märken > Continental > ContiVanContact 200
Continental
Däck Continental ContiVanContact 200

CONTINENTAL ContiVanContact 200

Säsong: sommardäck
Säkerhet
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär

Fördelar:

Bromssträckan minskas på våt vägbana tack vare mittkanaler längs hela däcket och det stora antalet lameller på skuldrorna som minskar risken för vattenplaning.

Optimerad kontaktyta tack vare ”Macro-Block”-tekniken som garanterar en stabil väghållning och god manövrerbarhet oavsett om bilen är tom eller fullastad.

Gummiblandningen med kiselbas innebär ett minskat rullmotstånd och sänkt bränsleförbrukning men även mindre risk för att däcket deformeras.

 

 

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Continental

 ContiVikingContact 5: Fördelar: Minskad bromssträcka på snöiga vägar på grund av det stora antalet kanter. Optimal dragni...  ContiVikingContact 6: Däckets optimala konstruktion garanterar att bilen reagerar korrekt i alla väderförhållanden under ...  ContiWinterContact TS790: Vinterdäck som är idealiskt för långa körsträckor. Komforten ger dig minskat däckljud och gör dig m...  ContiWinterContact TS800: Fördelar: Väggrepp på snö och manövreringsförmåga på torrt underlag garanteras av innovativa lamell...  ContiWinterContact TS810: Fördelar: Förbättrat väggrepp på snö genom det höga antalet kanter i mitten och på däckkanterna. Hö...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.