Alla märken > Continental > VanContact Winter
Continental
Däck Continental VanContact Winter

CONTINENTAL VanContact Winter

Säsong: vinterdäck
Säkerhet
Komfort
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär

Väghållning och bra grepp i snö garanteras med däckmönstret samt gummiblocken på däckskuldran som gör att snön komprimeras riktigt.

3D-sajpningarna ger stabilitet under körningen och de breda fårorna på slitbandet evakuerar effektivt vattnet för att undvika vattenplaning.

Blandningen av det kiselbaserade gummit minskar energiförluster och garanterar en lägre bränsleförbrukningen för föraren.

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Continental

 VancoVikingContact 2: Fördelar: Effektiv väghållning och bromsning på fuktig, snöig och isig mark garanteras av det stora...  VancoWinter 2: Fördelar: Bromsförbättring på snö och is Lika bra styrprecision som en bil. Enastående väghållnings...  WinterContact TS760: Vinterdäck som är idealiskt för långa körsträckor. Komforten ger dig minskat däckljud och gör dig m...  WinterContact TS780: Fördelar: Korta bromssträckor garanteras av lamellvåffelmönstret. Utmärkt stabilitet uppnås av sido...  Conti 4X4 Contact: Fördelar: Utmärkt styrprecision. Enastående livslängd. Bra väghållningsegenskaper vid vattenplaning...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.