Alla märken > Dunlop > Sport Maxx RT
Dunlop
Däck Dunlop Sport Maxx RT

DUNLOP Sport Maxx RT

Säsong: sommardäck
Säkerhet
Komfort
Ekonomi
Däckets karaktär
Styrkor :
Överföring av teknologin för tävlingsbanor till vägar för att tillmötesgå kraven från passionerade förare.

Bra väggrepp på torr och våt mark uppnådd av en blandning av gummi tillverkad för tävlingar, som anpassar sig till olika ytor.

Minskade bromssträckor även vid hög hastighet, tack vare den styvhet som kommer från blocken som kallar "för inbromsning" förstärkta med block på sidorna.

Skydd mot vattenplaning förstärkt av de stora centrala spåren och sidospåren.
Reducerat rullmotstånd tack vare aerodynamiska däcksidor och minskning av upphettningen genom optimering av materialdistributionen.

 

 

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Dunlop

 Sport Maxx RT 2: Den kiselbaserade gummiblandningen tillåter, oberoende av vägförhållandena, en bra motorik och därm...  Street Response 2: Den här modellen av sommardäck är skapad för dig som har en stads- eller familjebil. Däcken är utfo...  Winter Sport 5: Fördelar: Grepp på snöiga vägar underlättas av ett antal bitande kanter som bildas av de flertaliga...  EconoDrive: Starka sidor: Livslängden förbättras av kolpartiklar i gummiblandningen, vilket resulterar i en hög...  EnaSave 2030: Starka sidor: Minskad negativ miljöpåverkan på grund av det relativt låga rullmotståndet. Kurvtagni...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.