Alla märken > GoodYear > Cargo Vector
GoodYear
Däck GoodYear Cargo Vector

GOODYEAR Cargo Vector

Säsong: däck för alla säsonger
Säkerhet
Komfort
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Cargo Vector anpassar sig utan svårigheter till dåliga väderlekar, speciellt på vägar som täcks av regnvatten och smältande snö.

Fördelar: Motorik vid alla väderlekar med en kontinuerlig kontakt med underlaget. Bra vinterprestanda tack vare de innovativa centrala plattorna och de många lamellerna. Jämn förslitning säkras av de snedställda plattorna på skuldrorna. Vattenplaning försvåras med hjälp av de breda periferispåren. Bra vinterväggrepp garanteras av utformningen av plattorna i däckmönstret.

Obs, det här däcket är inte godkänt som vinterdäck av STRO
Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck GoodYear

 Cargo Vector 2: Det här åretruntdäcket för skåpbilar och lätta lastbilar är värdigt Goodyears rykte inom det här om...  DuraGrip: DuraGrip-däcket erbjuder säkerhet och lång kilometerlivslängd utan att kompromissa Goodyears andra ...  Eagle F1 Asymmetric: Fördelar: Förbättrad prestanda både på raksträckor och i kurvor med hjälp av den exklusiva "Sécurit...  Eagle F1 Asymmetric 2: Fördelar: Minskad bromssträcka på torr eller fuktig väg tack vare teknologin "ActiveBraking", som ö...  Eagle F1 Asymmetric 3: Körprecisionen, som är nödvändig för att köra sportbilar på ett effektivt sätt, tillhandahålls av e...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.

Prisgaranti