Alla märken > GoodYear > Vector 5 +
GoodYear
Däck GoodYear Vector 5 +

GOODYEAR Vector 5 +

Säsong: däck för alla säsonger
Säkerhet
Komfort
Ekonomi
Däckets karaktär
Däck för alla årstider.
Varför byta dina däck två gånger om året när det nu finns ett däck som automatiskt anpassar sig till olika väderlekar: Goodyear Vector 5, med sin "Météo Réactive"-teknologi gör det möjligt att anpassa sig till väderleksförändringar. Varje gång väderleken förändras anpassar sig däcket alltså till de här förändringarna. Med den här unika egenskapen, den utmärkta prestandan och den långa kilometerlivslängden är Vector 5 verkligen ett ekonomiskt däck.


Fördelar:

Reagerar omedelbart på väderleksförändringar.
Känslig för variationer av vägbanan.
Bra prestanda i alla väder.
Bättre kilometerlivslängd tack vare en anpassad gummiblandning.

Teknisk beskrivning
"Météo Réactive" SmartTRED-teknologi.
Gummikiseldioxidblandning för alla väderlekar.
3D-BIS-teknologi: väggrepp på snö och is.
V-TRED-teknologi.
Profil: Tack vare introduktionen av SmartTRED "Météo Réactive"-teknologin i konstruktionen anpassar sig Vector 5 till förändringar i kör- och väderförhållanden. Däcken anpassar sig direkt när vädret förändras. Mitten på slitbandet förbättrar framdrivningen och bromsningen på underlag med dåligt grepp, som vått, på snö eller is. I kurvan på en torr väg överförs lasten mot de styva skuldrorna och erbjuder på det sättet utmärkta väghållningsegenskaper.
Vector 5:s kiseldioxidblandning för alla årstider anpassar sig till alla körförhållanden och erbjuder utmärkt prestanda året runt och en utmärkt kilometerlivslängd.


Obs, det här däcket är inte godkänt som vinterdäck av STRO
Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck GoodYear

 Wrangler AT/R: Fyrhjulsdriftsdäck för blandad körning. Om vägarna som du kör på ofta är leriga eller våta eller om...  Wrangler AT/S: Sommardäck för 4x4-bilar som skapats för att ge dig maximal komfort (särskild minskning av buller o...  Wrangler AT/SA+: Den här modellen av 4x4-däck ger dig säkerhet och komfort på både stora och små vägar...  Wrangler DuraTrac: Wrangler DuraTrac passar till flera olika användningsområden: arbete, helgnöje och till och med täv...  Wrangler HP: Fördelar: Väghållningsegenskaperna och väggreppet på torr väg uppnås av den symmetriska profilen so...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.

Prisgaranti