Alla märken > Hankook > Optimo K406
Hankook
Däck Hankook Optimo K406

HANKOOK Optimo K406

Säsong: sommardäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Allmän information:
De tre huvudspåren dränerar effektivt bort vatten.
Slitbandet som ger ett exceptionellt grepp.

Teknisk beskrivning:
Sidospår med optimal vinkel: Däckmönstret har ett krökt sidospår med en optimal vinkel som beräknats med hjälp av datorsimulering. Det här spåret tillsammans med tre andra raka breda spår, minskar risken för vattenplaning och garanterar en bra körstabilitet, även vid regn.
Styva mellanplattor: optimerad utformning av diamantformade mellanplattor är en garanti för säkerhet och körglädje på torra vägar.
Dubbla mittband: De raka och styva mittbanden minskar bromssträckan och förstärker riktningsstabiliteten på både torra och våta vägar.
Band utan fog: förbättrar körkomforten och stabiliteten vid höga hastigheter.
Breda mycket tryckmotståndskraftiga stålbälten och dubbla slitbanor utan fog: förstärker däcksulan och ger då bättre styrprecision och en optimal livslängd, förbättrar enhetligheten för att uppnå bättre körkomfort och en optimal hållfasthet.

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck
 
Hankook
185/65 R14 86H
Produkt information
Bildäck Sommar
Egenskaper : 
Expert råd:  N/A
646 Kr
 under påfyhllning

Upptäck också däck Hankook

 Optimo K415: Fördelar: Körkomfort uppnås genom skuldror med många olika spår. Låg ljudnivå. Förenklad vattendrän...  Optimo K715: Fördelar: Körkomfort fås av den originella optimala utformningen som skapats med hjälp av datorsimu...  Radial RA08: Fördelar: Stabiliteten vid höga hastigheter och körkomforten uppnås med hjälp av en större kontakty...  Radial RA10: Fördelar: Körkomfort och stabilitet vid hög hastighet möjliggörs av slitbanan utan fog. Livslängd: ...  Radial RA14: Fördelar: Förbättrad hållbarhet och utmärkt framdrivning. Bromsning och vattendränering förenklas a...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.