Alla märken > Kleber > Transpro
Kleber
Däck Kleber Transpro

KLEBER Transpro

Säsong: sommardäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Fördelar:


Säkerhet på våta underlag garanteras av de fem längsgående spåren och de öppna spåren som dränerar bort vattnet från slitbanan. De många skarpa kanterna bryter igenom vattenytan och garanterar bra väghållningsegenskaper.
Robust och uthålligt: Skuldrorna och de massiva plattorna garanterar kontakten med underlaget. De autoblockerande plattorna möjliggör en bra motorik på alla underlag. Ett underlager på 4 mm som skyddar mot angrepp.

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Kleber

 Viaxer: Fördelar: Effektiv bromsning på torrt och vått underlag tack vare tät lamellformning av skulderplat...  Citilander: Fördelar: Däckets slitbanemönster har djupa räfflor och ett antal tvärgående spår som gör körprecis...  Dynaxer HP2: Fördelar: Lågt rullmotstånd som medför en bränslebesparing. Bra komfort. Bra väghållningsegenskaper...  Dynaxer HP3: Fördelar: Längre livslängd tack vare gummihybridblandningen som garanterar en bra jämvikt mellan fö...  Hydraxer: Det finns inte längre något dåligt väder. För familjebilar med många cylindrar. Det ändrar gränsen ...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.