Alla märken > Michelin > Primacy Alpin PA3
Michelin
Däck Michelin Primacy Alpin PA3

MICHELIN Primacy Alpin PA3

Säsong: vinterdäck
Säkerhet
Komfort
Ekonomi
Däckets karaktär
Fördelar:


Säkerhet på fuktig väg tack vare gummiblandningen Helio Compound som innehåller vegetabilisk solrosolja som ger bättre avledning av energi i rullbandet.
25 % kilometer mer än konkurrenterna*.
Vidhäftning och stabilitet tillförsäkras av StabiliGrip som finns i 2 typer av lameller: dubbelriktade självblockerande lameller som ger bättre dragkraft i snö och lameller med geometrisk variabel för motståndsminskning i höga hastigheter.

* I medeltal i förhållande till sina huvudsakliga konkurrenter. Auto Motor, ADAC, Auto Bild och GTÜ 2007 och TÜV SÜD 2008 på 205/55 R16H, köpta på den europeiska marknaden.

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck
 
Bildäck Vinter
Egenskaper : 
Expert råd: 
1 228 Kr
 i lager
leverans inom 1 vecka

Upptäck också däck Michelin

 Primacy HP: Avsett för bilar ur den högre prisklassen och för landsvägskörning. Säkerhet på vått underlag: Opti...  X-Ice North: Fördelar: Optimal framdrivning även på is tack vare de 1,2 mm långa integrerade dubbarna. Sidoväggr...  X-Ice North 2: Fördelar: Väggrepp på snöigt underlag, stabilitet och kontroll förbättras av Michelin Full Active T...  X-Ice North 3: Fördelar: - Ett konkurrenskraftigt dubbsystem som innehåller tre tekniska lösningar för att säkerst...  X-Ice Xi2: Fördelar: Framdrivningskraft och effektiv bromsning på is tack vare kombinationen med många lamelle...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.