Pirelli
Däck Pirelli P3000

PIRELLI P3000

Säsong: sommardäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Det "gröna däcket" från Pirelli är utformat för att utrusta bilar från segment T och H. Det förkroppsligar helt enkelt däckkonceptet med hög däckprestanda, originalutrustning och byte av utrustning på de allra mest prestigefulla bilarna, samtidigt som det lever upp till miljökraven. Det ger reella fördelar åt många bilister i hela världen.


Fördelar:

Reduceringskomponenter för rullningsmotståndet för att minska bränsleförbrukningen.
Utmärkta väghållningsegenskaper och manövreringsförmåga.
Förutsägbarhet och bättre säkerhet.

Beskrivning:
Slitbanans däckmönster.
Symmetriskt och kompakt med en perfekt relation luftrum-gummi. Modellen har en stor mittenkanal, två breda längsgående sicksackspår, robusta skulderplattor och en "vågformad" lamellformning.
Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Pirelli

 P6: Fördelar: En jämn förslitning tack vare en bättre fördelning av trycket från kontaktytorna. Säkerhe...  P6000: Fördelar: Komplett optimal prestanda. Lång kilometerlivslängd och homogent slitage. Gummi med kisel...  P6000 Powergy: Fördelar: Bränslebesparing, bra prestanda på torrt underlag och goda väghållningsegenskaper på vått...  P7: Fördelar: Säkerhets- och körprestanda: Det är effektivt vid körning på våta vägar och pålitligt i k...  P700-Z: Sommardäck som är idealiskt för körning med sportbil, liten stadsbil eller sedan med hög prestanda....

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.