Alla märken > Pirelli > PZero Nero
Pirelli
Däck Pirelli PZero Nero

PIRELLI PZero Nero

Säsong: sommardäck
Säkerhet
Komfort
Ekonomi
Däckets karaktär
Det perfekta valet för de som tycker om att utrusta sina bilar för hög prestanda.

Beskrivning:
Exakt kurvtagning, utmärkta väghållningsegenskaper och högt motstånd mot vattenplaning för att kunna njuta av en perfekt körning.
Perfekt för konvertering av däck/hjul och ökning av hjulstorlek.
Utformat speciellt för "hård" och "mjuk" justering med extra lastkapacitet.
Asymmetrisk design och exklusiv stil.

Drivkraft:
Den extra lastkapaciteten bidrar till att sportbilen kan behålla sin prestanda tack vare fullständiga utrustningsalternativ, tyngre och tyngre bilar, och starkare och starkare justeringar. Den nya teknologin gör det möjligt att garantera en tyngre last utan att kompromissa körkomforten.

Körglädje:
Hela det presenterade sortimentet gör det möjligt att skjuta fram gränserna för körnöje. Inga kompromisser för manövreringsförmåga på torrt underlag och för det starka ABS-bromssystemet som möjliggör mycket korta bromssträckor.

Asymmetriskt däckmönster på den ultrahögpresterande slitytan som har spår med olika vinklar för att minimera vattenplaning och optimera en låg ljudnivå för bättre komfort.
Slitbanans däckmönster:

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Pirelli

 PZero Rosso Asimmetrico: Den bästa kompromissen mellan prestanda och komfort. Fördelar: Körprecision på vått och torrt under...  PZero Rosso Direzionale: Den bästa kompromissen mellan prestanda och komfort. Inom lyx- och sportbilssortimentet finns olika...  Scorpion ATR: Fördelar: Håller samma precision som körstilen. Utmärkt framdrivningsgrepp i all terräng. Underlätt...  Scorpion Ice&Snow: Fördelar: Fullständig kontroll garanteras även under de mest extrema omständigheterna. Perfekt för ...  Scorpion STR: Fördelar: En teknisk utformning som anpassats till standard för originalutrustning. Lång kilometerl...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.