Alla märken > Pirelli > Scorpion Verde All Season
Pirelli
Däck Pirelli Scorpion Verde All Season

PIRELLI Scorpion Verde All Season

Säsong: däck för alla säsonger
Säkerhet
Komfort
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Styrkor :
Reduktion av bränslekonsumtion och utsläpp av CO2 garanterad av den optimerade profilen, den reducerade däckvikten och blandningen av innovativt gummi för ett reducerat rullmotstånd.
Säkerhet på vått underlag garanterat av de fyra längsgående spåren som underlättar bortskaffandet av vatten och stor kontaktyta mot marken.
Akustisk komfort uppnådd genom optimerad sekvens av enheter.
Dragkraft på vått eller snöigt underlag och stabilitet i sidled, erhållna de längsgående lamellerna och den stora tätheten av sidlänges lameller.


Obs, det här däcket är inte godkänt som vinterdäck av STRO
Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Pirelli

 Scorpion Winter: Winterdäck för 4x4-bilar som skapats för att ge dig maximal komfort (särskild minskning av buller o...  Scorpion Zero: Fördelar: Omedelbar reaktion från riktningskolonnen och exakt manövreringsförmåga. Komfort vid höga...  Scorpion Zero Asimmetrico: Fördelar: Sportbeteende: väggrepp för omedelbart gensvar i kurvor. Progressivitet i kurvor. Stark b...  Winter 160 SnowControl: Fördelar: Överlägsen framdrivning och kvalitetsprestanda med avseende på säkerhet i extrema omständ...  Winter 190 SnowControl II: Fördelar: Ett ekologiskt däck utan aromatiska oljor och som är försett med ett lägre rullmotstånd s...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.