Alla märken > Pirelli > Winter 240 Sottozero II
Pirelli
Däck Pirelli Winter 240 Sottozero II

PIRELLI Winter 240 Sottozero II

Säsong: vinterdäck
Säkerhet
Komfort
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
Fördelar:


Intelligent slitbana, som är oberörd av temperaturförändringar tack vare ett fiber som garanterar termisk stabilitet.
Prestanda på våt väg och sidoväggrepp på torr väg och på snö har förbättrats tack vare 3 längsgående djupa och breda spår, som direkt dränerar bort vattnet.
Stabilitet och väggrepp, vid hög hastighet och bromsning, på våt och torr asfalt garanteras av två rader med längsgående block.
Optimerad framdrivningsprestanda på snö och optimerade väghållningsegenskaper på torr väg tack vare täta tegelstensformade lameller (IBS – Interactive Brickwork Siping).

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Pirelli

 Winter 270 Sottozero II: Vinterdäck som är idealiskt för långa körsträckor. Komforten ger dig minskat däckljud och gör dig m...  Winter Carving: Används vid svåra vinterförhållanden. Avsett för att optimera framdrivning och bromsning på is med ...  Winter Ice Control: Fördelar: Säkerhet på snöiga eller isiga vägar garanteras av föreningens innovativa profil med rikl...  Winter Ice Zero: Fördelar: Väggreppet på is garanteras av dubbtekniken Dual Stud som ger dubbarna dubbelt så stor ko...  Winter Sottozero 3: Fördelar: - Minskad bromssträcka och förbättrad hantering på torr mark tack vare en teknik med 3D-l...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.