Alla märken > Uniroyal > RainExpert 3
Uniroyal
Däck Uniroyal RainExpert 3

UNIROYAL RainExpert 3

Säsong: sommardäck
Säkerhet
Komfort
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär

Fördelar:

Slitbanans kontaktyta mot asfalten har förbättrats för kortare bromssträcka på torr och våt väg.

Uniroyal RainExpert 3 har tagits fram med syfte att få bättre prestanda vid vått väglag, även medan det regnar, och har därför fått stora räfflor som minskar risken för vattenplaning.

Däcket RainExpert 3 använder en teknik, "Shark Skin Technology", inspirerad av hammarhajens skinn, som minskar motståndet mot marken och ger bättre vattenavledning och däckkontakt.

Alla RainExpert 3 har den nya sortens asymmetriska utformning som garanterar goda prestanda i vått och torrt. Dessutom bullrar däcket mindre, men har fortfarande samma bromsförmåga oavsett hur fuktig marken är.

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Uniroyal

 RainExpert 3 SUV: Sommardäck för 4x4-bilar som skapats för att ge dig maximal komfort (särskild minskning av buller o...  RainMax: RainMax i ett nötskal. Säkerhet på våt väg tack vare de tre breda och integrerade spåren för vatten...  RainMax 2: Fördelar: Skydd mot vattenplaning tack vare en profil med pilformade spår och tre breda periferispå...  RainSport 2: Fördelar: Skydd mot vattenplaning. Bättre vattendränering tack vare rundade V-formade band på slitb...  RainSport 3: Sommardäck som är idealiskt för körning med sportbil, liten stadsbil eller sedan med hög prestanda....

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.