Uniroyal
Däck Uniroyal RainMax

UNIROYAL RainMax

Säsong: sommardäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär
RainMax i ett nötskal.
Säkerhet på våt väg tack vare de tre breda och integrerade spåren för vattendränering.
Korta bromssträckor tack vare den förstorade kontaktytan.
Bättre beteende tack vare den breda slitbanan och skulderspåren.

RainMax i detalj:
Säerhet mot vattenplaning och korta bromssträckor: RainMax är utrustad för alla väder. På våt väg gör de tre breda periferispåren det möjligt att dränera bort vattnet snabbt och minimerar därmed risken för vattenplaning.
För att garantera en kort bromssträcka även på våta underlag har RainMax en stor kontaktyta och många spår som leder bort vatten. Då kan ett optimalt väggrepp garanteras på våta vägar.
Utmärkt beteende och väggrepp på slingriga vägar: Den stora kontaktytan tillsammans med den distinkta slitbanan gör RainMax till det perfekta däcket på våta vägar.
De stora skuldrorna och den optimerade blandningen förbättrar väggreppet i kurvor.

Följande fält är inkorrekta: 

 

  Sök däck

Upptäck också däck Uniroyal

 RainMax 2: Fördelar: Skydd mot vattenplaning tack vare en profil med pilformade spår och tre breda periferispå...  RainSport 2: Fördelar: Skydd mot vattenplaning. Bättre vattendränering tack vare rundade V-formade band på slitb...  RainSport 3: Sommardäck som är idealiskt för körning med sportbil, liten stadsbil eller sedan med hög prestanda....  Rallye 380: Sommardäck som är idealiskt för långa körsträckor. Komforten ger dig minskat däckljud och gör dig m...  Rallye 4X4 Street: Fördelar: Bra körstabilitet och korta bromssträckor tack vare en kiseldioxidblandning som gjorts sp...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har möjlighet att, gratis, annullera din beställning då däcken ej har lämnat lagret.