Vredestein
Däck Vredestein Quatrac 3

VREDESTEIN Quatrac 3

Säsong: däck för alla säsonger
Säkerhet
Komfort
Ekonomi
Däckets karaktär
Fördelar:


Säkerhet och bekvämlighet erbjuds av den asymetriska probilen som förs in i rullbandet med separata sommar- och vintersidor.
Vidhäftningen förbättras lika mycket på torr som på fuktig väg, liksom reaktionshastigheten tack vare spårhastighet och det begränsade antalet lameller i det yttre partiet (sommarsidan).
Stor självrengörande kapacitet från snö och smuts ges av den öppna profilen hos de kuperade lamellerna i den inre delen (vintersidan).
Effektiv dränering av vatten för att undvika vattenplaning garanteras av de tre centrala spåren.


Obs, det här däcket är inte godkänt som vinterdäck av STRO
Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Vredestein

 Quatrac 3 SUV: Fördelar: Hög belastningskapacitet och stabilitet erhålls från stommen av ett robust double rayon-b...  Snowtrac: Den här modellen av vinterdäck är skapad för dig som har en stads- eller familjebil. Däcken är utfo...  Snowtrac 3: Fördelar: Väggrepp i alla vinterväder garanteras av den intelligenta profilen försedd med ett längs...  Sprint Classic: Den här modellen av sommardäck är skapad för dig som har en stads- eller familjebil. Däcken är utfo...  T-Trac 2: Fördelar: - Väghållning på fuktig mark säkerställs tack vare en optimerad asymmetrisk profil samt t...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.