Alla märken > Yokohama > BlueEarth Winter WY01
Yokohama
Däck Yokohama BlueEarth Winter WY01

YOKOHAMA BlueEarth Winter WY01

Säsong: sommardäck
Säkerhet Test NC
Komfort Test NC
Ekonomi Test NC
Däckets karaktär


Det japanska varumärket Yokohama expanderar sitt BluEarth-sortiment med ett nytt och mycket remarkabelt vinterdäck för skåpbilar.


Detta är efterföljaren till W.Drive WY01 och denna modell uppvisar även denna kvaliteter som livslängd, robusthet och vidhäftning på vått underlag, vilket förbättrats tack vare de djupa spåren. Däcket finns i storlekar från 14 till 17 tum, och täcker därmed alla fordon på marknaden för lätta nyttofordon.


Respekt för miljön är en av prioriteringarna hos tillverkaren, och den teknik som gynnar däcket gör det också möjligt att uppvisa en mycket bra energieffektivitet.

Vi har inte däck som matchar din sökning. Däcken i listan nedan är i samma kategori som din sökning:

Upptäck också däck Yokohama

 C.Drive 2 AC02: Den här modellen av sommardäck är skapad för dig som har en stads- eller familjebil. Däcken är utfo...  dB E70B: Sommardäck som är idealiskt för långa körsträckor. Komforten ger dig minskat däckljud och gör dig m...  dB E70N: Den här modellen av sommardäck runt-däck är skapad för dig som har en stads- eller familjebil. Däck...  Geolandar A/T-S G012: Den här modellen av 4x4-däck ger dig säkerhet och komfort på både stora och små vägar...  Geolandar G033: Sommardäck-bilar som skapats för att ge dig maximal komfort (särskild minskning av buller och vibra...

Ångerrätt:

Du har möjlighet att returnera däcken i originalskick inom sju dagar från mottagandet.

Annullation av beställning:

Du har rätt att returnera däcket om det inte är monterat, inom 14 dagar från mottagandet.

Prisgaranti